skip to menu

Jiel Ltd.

Our new website is coming soon

logo jielJIEL Ltd. is a fast developing forwarding company offering road transport in all Europe and Turkey. JIEL Ltd. provides shipping of wide range of loads: part loads, transportation of high volume loads, transportation of hanging garments and cloths, refrigerated transport (two-temperature refrigerators), dangerous goods transportation including ADR class 1.

In the web site of JIEL LTD you can make online request for transportation of goods. You can also check the position of the truck, which have loaded your cargo, through the system for tractability of loads.

 

JIEL LTD is organizing weekly grouping lines:

Bulgaria - Spain - Bulgaria

Departure of the grouping truck, every Friday from Madrid and from Barcelona

Departure every Friday from Sofia to all Spain and Portugal

Bulgaria - France - Bulgaria

Departure of the grouping truck every Friday from Lyon

Departure every Friday from Sofia to Lyon, Nantes and Bordeaux

Bulgaria - Benelux - Bulgaria

Bulgaria - Italy - Bulgaria

Turkey - England - Turkey

 

 

News

Transportation news

23.04
2014
Българските емигранти в ЕС вече няма да могат да си вадят книжка у нас

Сънародниците ни, които живеят в страни-членки на ЕС, няма да могат вече да си вадят шофьорските книжки у нас. Това гласят промени в Наредбата на МВР за условията и реда за издаване на свидетелства за управление на моторни превозни средства (МПС). Поправките са публикувани в Държавен вестник и вече са в сила.

17.04
2014
Продължават преговорите с Турция за разрешителните за превозвачи

Все още се водят преговори с Турция за разрешителните за превозвачи. Това заяви транспортният министър Данаил Папазов, предаде "Фокус". Той посочи, че снощи е проведена среща със зам.-министъра на транспорта на Турция, както и с посланика на Турция.

News

Transportation news

17.04
2014
Повече от половин милион българи ще пътуват за празниците

Повече от 500 000 българи ще пътуват през Великденските празници. Най-натоварен ще бъде пътят към съседна Гърция, но от МВР са обещали да следят да не се получават тапи по пътищата, съобщава БГНЕС. Движението на тежкотоварни камиони ще бъде спирано между 16 и 21 ч. днес и утре и почти през целия ден на 21 април, за да не пречат тировете на пътуващите.

16.04
2014
БДЖ пуска допълнителни вагони за 139 влака по празниците

Държавните железници ще пуснат допълнителни вагони към 139 влака, пътуващи по основни направления в страната, съобщиха от БДЖ. Увеличението на съставите на влаковете се прави с цел да бъде осигурено удобното придвижване на клиентите по време на празничните дни по повод Великден.